Connect with us

Bota

BBC: Bàndat shqiptare kanë rritur kùltivimin e kànabisit, janë të rrèzikshme

Published

on

Pòlicia britanike ka publikuar sot një raport lidhur me ngjàrjet krìminale në vend, në të cilin bëhet me dije se bàndat shqiptare janë ato më àktivet në Sheffield. Sipas një artikulli të BBC-së, pòlicia ka sèkuestruar miliona Paund dhe dhjetëra automjete, të gjitha pronë e bàndave shqiptare që operonin në vend.

Një prej efektivëve të pòlicisë së South Yorkshire ka bërë me dije se rrèzikshmëria e bàndave shqiptare është e madhe, për shkak të përdorimit të drògërave dhe àrmëve të zjàrrit. Nga ana tjetër bàndat shqiptare në Britani njihen dhe për kùltivimin e kànabisit nëpër banesa që i kanë shndërruar në làboratorë.

Në një javë, janë zbuluar 3,239 bimë kànabis, të cilat nëse do të përfundonin në treg do të kàpnin shifrën prej 2.9 milion £. Gjithashtu janë àrrestuar dhe 98 persona dhe janë sèkuestruar 63,000 paund dhe mbi 120 automjete.

Facebook

Trending