Connect with us

Bota

Donald Trump kërkon shtyrjen e zgjedhjeve: Do të jetë tùrp i madh për SHBA-në

Published

on

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, bëri thirrje për shtyrjen e zgjedhjeve presidenciale të nëntorit.

Trump përmendi m.ashtrimet e mundshme me postë elektronike, megjithëse nuk dha pr.ova.

“Me votimin universal me postë (jo votimi në mungesë, i cili është i mirë), zgjedhjet 2020 do të jenë më të pasaktat dhe më të padre.jtat në histori. Do të jenë t.urp i madh për SHBA-në. Shtyrja e zgjedhjeve derisa njerëzit të mund të votojnë siç duhet dhe sigurt?”, shkroi Trump në Tëitter.

S.fdiues i tij në zgjedhjet e nëntorit është kandidati i Partisë Demokratike, Joe Biden.

Facebook

Trending