Connect with us

Lajme

“Herónjtë e heshtùr pushohen nga puna”, denóncon ish-deputeti Tavo: 73 punonjës të bluzave të bardha janë larguar nga puna prej PPP-ve

Published

on

Ish-deputeti i LSI-së Vangjel Tavo ka den.oncuar në rrjetet sociale, largimin nga puna të mjekëve. Tavo bën me dije se janë larguar nga puna 73 punonjës të bluzave të bardha duke shtuar me i.roni se ky është shpërblimi që qeveria u dha h.eronjëve të h.eshtur.

Tavo ka publikuar një dokument të l.ëshuar nga Drejtoria e Burimeve Njerëzore, ku theksohet se arsyeja e pushimit nga puna është bërë pasi bërja e testeve ndaj C.ovid-19, mund të kryhet edhe në sp.italet pr.ivate.

“Pushimin nga puna të 73 punonjësve në Shërbimin e Laboratorit Imunologjik, Shërbimin e Laboratorit Klinik Biokimik dhe Shërbimin e Laboratorit Mikrobiologjik, aktualisht të emëruar në pozicionet:
Mjek, kryelaborant, biolog, laborant, infermier dhe kujdestar k.afshësh, për arsye të zbatimit të kontratës me koncesionarin.”- thuhet në dokument.

Më tej Tavo shton se për këtë arsye bluzat e bardha d.etyrohen të emigrojnë drejt Gjermanisë, ndërkohë që bën thirrje të mbr.ohen.

“Vazhdojnë PPP-të dhe ja d.ëmi ndaj bluzave të bardha – 73 të larguar nga puna! Ky është shpërblimi që qeveria e paaf.të u jep bluzave të bardha. H.eronjtë e h.eshtur hiqen nga puna e detyrohen nga ky shtet të emigrojnë në Gjermani e në vende të tjera.

Turp! Mbr.oni bluzat e bardha dhe jo PPP-të tuaja tek të cilat jeni vërsùlur me garùzhde.
Tùrp!”- shkruan Tavo.

Facebook

Trending