Connect with us

Lajme

Kóka e bàndës së prostìtucionit, pólicia àrreston fierakun me 4 emra

Published

on

Një person me rre.zikshmëri të lartë kri.minale është a.rrestuar sot nga fo.rcat e po.licisë në bashkëpunim me Interpolin.
I dë.nuar në Itali me 8 vite e 4 muaj bu.rg për ve.prën pe.nale “Gru.p kri.minal me që.llim shfrytë.zim prosti.tucioni si dhe o.rganizator për e.migrim të pali.gjshëm”, burimet zyrtare bëjnë me dije se sot kanë arritur të pra.ngosin shtetasin Edison Mërtiri (Edison Prifti) (Adison Prifti) (Artan Budo), 44 vjeç, banues në Fier.

Njoftimi i po.licisë:

Nga Seksioni për He.timin e Na.rkotikëve dhe Tra.fiqeve në DVP Fier, në bashkëpunim me Interpol Tirana dhe Interfoza italiane, në vijim të punës për ka.pjen e personave të shpa.llur në kë.rkim ndë.rkombëtar, bazuar dhe në informacionet e mara në rrugë po.licore, u bë i mundur lokalizimi, ka.pja dhe a.rrestimi i përkohëshëm me që.llim e.kstradimin drejt Italisë, i shtetasit Edison Mërtiri (Edison Prifti) (Adison Prifti) (Artan Budo), 44 vjeç, banues në Fier.

A.rrestimi i këtij shtetasi u bë pasi Gjykata e Torinos/Itali e ka dë.nuar me 8 vjet e 3 muaj e 20 ditë, për ve.prën pe.nale “Gru.p kri.minal me që.llim shfrytë.zim prostu.ticioni si dhe orga.nizator për emigrim të pali.gjshëm”.

Materialet i kaluan Pro.kurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për veprime të mëtejshme procedurale.

Facebook

Trending