Connect with us

Lajme

Ndryshimet në Kushtetutë, presidenti Meta me gjuhé të àshpër: Të papranueshme! Rama ftoi popullin në përbàllje

Published

on

Presidenti Ilir Meta ka reaguar a.shpër sa i përket votimit të bërë sot në Kuvend për ndryshimet në Gjykatën Kushtetuese. Meta e cilëson votimin e sotëm si një akt antik.ushtetues dhe të papranueshëm, duke “parashikuar” se një veprim i tillë do të m.inojë të ardhmen e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

“Presidenti i Republikës si gjithmonë do të jetë në krye të detyrës në mbro.jtje të Kushtetutës, të drejtave të patjetër.sueshme dhe v.ullnetit të qytetarëve për të marrë në dorë fatet e tyre. Edi Rama e ftoi sot popullin shqiptar në një përba.llje historike. Ai u mb.urr sot se është djali i komunistit që v.ari në mes të Kukësit poetët për fjalën e l.irë. Ne shqiptarët do t’i përgjigjemi shqiptarisht deri në fund!,“-shkruan Meta.

Facebook

Trending