Connect with us

Lajme

Paník në ajër, helikopteri i ushtrísë shqiptare bën ulje emergjente në Itali, çfarë raportojnë mediat fqinje

Published

on

Një helikopter i u.htrisë shqiptare, që po kthehej nga Franca, ka p.ësuar një defekt dhe ka bërë ulje e.mergjente në një fushë në Poppi, Cesantino.

Lajmi është bërë i ditur nga mediat italiane, ndërsa nga ministria shqiptare e Mbr.ojtjes nuk ka informacion, siç ndodh r.ëndom në këto raste.

Helikopteri shqiptar ka bërë uljen e e.mergjencës në Arezzo, Itali. Karabinierët e zonës kanë nisur h.etimet në l.idhje me gjithë këtë ngj.arje dhe shpjegojnë se ato do të jetë të gjata dhe komplekse, për shk.ak të përfshirjes së mjeteve u.shtarake.

Anëtarët shqiptarë të ekuipazhit mësohet se janë të gjithë mirë.

Facebook

Trending