Connect with us

Lajme

Plàgosi rèndë një person në Prill/Àrrestohet 53-vjeçari i shpàllur në kèrkim

Published

on

Një 53-vjeçar është vënë në pra.ngat e Po.licisë së Kukësit, pasi ishte shpa.llur në kë.rkim për ve.prat pe.nale pla.gosje e rë.ndë me da.shje, dhe mbajtje pa leje e a.rmëve lu.ftarake.

Vijon puna për ka.pjen e personave të shpa.llur në kë.rkim. Pla.gosi me a.rmë zja.rri një shtetas, ka.pet dhe vi.het në pra.nga 53 vjeçari i shpa.llur në kë.rkim për ve.prat pe.nale “Pla.gosja e rë.ndë me da.shje” dhe ” Mbajtja pa le.je e a.rmëve lu.ftarake dhe e mu.nicionit”.

Fo.rçat e po.saçme “Shqiponjat” në DVP Kukës, në vijim të punës për ka.pjen e personave të shpa.llur në kë.rkim, ba.zuar dhe në informacionet e marra për vendndodhjen e një shtetasi të shpa.llur në kë.rkim, menjëherë kanë organizuar punën për ka.pjen e tij.

Si rezultat i punës së mirëorganizuar dhe falë veprimeve të shpejta dhe profesionale, në rrugën e tregut Kukës, u bë e mundur ka.pja dhe vënia në pra.nga e shtetasit N.K., 53 vjeç, banues në Kukës, për të cilin Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kukës ka caktuar ma.sën e si.gurisë “A.rrest me bu.rg”, për ve.prat pe.nale “Pla.gosja e rë.ndë me da.shje”, dhe ” Mbajtja pa le.je e a.rmëve lu.ftarake dhe e mu.nicionit”.

Ky shtetas, më datë 18.04.2020, në aksin rrugor Krumë-Kukës, ka pla.gosur me a.rmë zja.rri, për mo.tive të dobë.ta, shtetasin D.V., 54 vjeç, banues në Kukës.

Facebook

Trending