Connect with us

Lajme

Rama e quajti zjàrrvënës, reagon Presidenca: I sémuri i Surrelit kujton se ndërkombëtarët janë frekuentuesit e dyshimté të “China Club” në Berlin…

Published

on

Sërish Presidenti i vendit Ilir Meta dhe kryeministri Edi Rama kanë z.ënë ll.ogoret në institucionet respektive nga ku po q.ëllojnë njëri-tjetrin me mesazhe, paralaj.mërime dhe nënkuptime. Gj.akrat janë nx.ehur pas ndryshimeve të fundit kushtetuese, të kryera në mënyrë të njëanshme nga mazhoranca dhe opozita ‘e mbetur’ nga listat e PD-së dhe LSI-së.

Presidenti Meta dhe pse foli pas opozitës së bashkuar e cila doli në një deklaratë të përbashkët, por ishte më i a.shpër, më i drejtpërdrejt, madje duke mos k.ursyer as ndërkombëtarët

Por ndonëse Rama, opozitën e kaloi me ca c.icërima paralajmëruese të tipit ‘h.ipni se do u ikë treni’, me Metën u investua pak më fu.qishëm në platformën e c.icërimave duke i kujtuar dhe ‘f.aljen’ nga shk.arkimi që i bënë në parlament pak ditë më parë.

Duke e a.kuzuar si zja.rrvënës dhe si ‘qendra’ ku gatuhen a.ksionet politike të opozitës, Rama nuk h.ezitoi as ti kërkonte të mbyllte gojën e të ndërpriste a.ksionet politike

Por përgjigja ndaj Ramës nuk erdhi nga vetë kreu i shtetit, por nga zëdhënësi i tij Tedi Blushi i cili nuk u kujdes të ishte f.in apo d.elikat në reagimin e tij:

I s.ëmuri i Surrelit kujton se ndërkombëtarët janë frekuentuesit e dyshimtë të “China Club” në Berlin apo l.obistët e sivë.llait të tij që kërkojnë c.opëtimin dhe zhb.ërjen e shtetit të Kosovës. Çfarë mj.erimi!

Nuk e dimë ende se cilët ndërkombëtarë kanë frekuentuar këtë ‘China Club’ në Berlin, por nga burime për flash news ky club nuk ka asgjë të jashtëz.akonshme, përveçse disa takimeve jo të z.akonshme mes disa diplomatëve të huaj dhe disa përfaqësuesve shqiptarë ku kanë ndodhur dhe janë vendosur gjëra po ashtu jo z.akonshme.

Shpresojmë që Rama të reagojë sërish për këtë klubin kinez në Gjermani ku kanë drekuar/darkuar shqiptar e të huaj…për f.atet tona?!

Facebook

Trending