Connect with us

E pergjithshme

Rekord ínfeksionesh në 24 orë/ OBSH konfirmon mbi 237,000 ráste të reja në të gjithë botën me COVID-19

Published

on

Organizata Botërore e Shëndetësisë raportoi një rrítje rekord të ínfeksionve, ku në 24 orët e fundit në të gjithë botën janë regjistruar237,743 raste të reja nga Covid-19.

Sipas OBSH rritje të prèkurve janë regjistruar në Shtetet e Bashkuara, Brazil, Indi dhe në Afrikën e Jugut. Rekordi i mëparshëm i OBSH që e publikoi më 12 korrik për rástet e reja ishte 230.370 të prèkur .

Po ashtu OBSH bën të ditur se numri i vdèkjeve nuk ka qenë i lartë ku së fundmi në të gjithë botën kanë humbur jètën 5000 persona

Tashmë numri në total i rásteve me Covid-19 në të gjithë botën është rreth 14 milion ndërsa dëri më tani janë regjistruar më shumë 593,000 njerëz të vdèkur

Facebook

Trending