Connect with us

Lajme

Rihapja e kazinove në Tiranë, PD zbùlon takimin mìsterioz të Ramës, Paloka: Vendimi i shërben një të bùrgosuri tek 313, çfarë marrèveshje mbylle dje me shokët e pèrgjimeve të Gjushit?

Published

on

Partia Demokratike akuzon kryeministrin Edi Rama se ka vendosur rihapjen e lojërave të f atit për të favorizuar një të b urgosur në 313, i cili përfiton drejtëpërdrejtë nga VKM-të e qeverisë, që i hapin rrugë hapjes së kazinove në Tiranë. Edi Paloka, nënkryetar i PD, në një reagim në rrjetet sociale, thotë se kryeministri ka patur një takim të fshehtë dje, dhe se ka mbyllur edhe një p azar me “shokët e p ërgjimeve të Vangjushit”, referuar ak uzave të mëparshme të opozitës për shitblerje votash.DENONCIMI I PLOTË I PD: Në lojën e tij maf ioze për pushtet, Edi Rama q ante me l ot krokodili dy vjet më parë për dë min që bixhozi u sillte familjeve.Pjesë e spektaklit ishte dhe gjoja tronditja e tij se të d ënuarit në b urgun 313 po i k ërcënonin deputetët. Edhe pse vepër penale, nuk u mor kurrë ndonjë masë për ata që k ërcënuan deputetët, sepse personat pas hekurave të b urgut, janë pushtetarët e vertetë në këtë vend.Edi Rama sot ka harruar gratë e përv uajtura, që i përdor sa herë i duhen për spektaklin e tij dhe për pa zaret e tij të fë lliqura, duke vendosur edhe një herë tjetër t’i shërbeë kr imit dhe pa strimit të parave, përmes lejimit të lojrave të fatit.
Sot, ka disa pyetje që Edi Rama duhet t’u kthejë përgjigje. Këto përgjgije duhet të kërkohen menjëherë edhe nga SPAK.
1. Për llogari të cilit të b urgosur te 313-ta po lejon sërish lojrat e f atit?
2. Për llogari të kujt i mbylle 2 vjet më parë?
3. Pse e more këtë vendim në fshehtesi dhe me nxi tim në k ulmin e kr izës, ku shqiptarët po v uajnë për ushqimin e përditshëm?
4. A është ndonjëri nga ata më të cilët ishe mbrëmë përfitues i këtij vendimi?
5. Çfarë pazari mbylle me shoket e pë rgjimeve të Vangjushit?
Shqiptaret e dinë se ditët e Ramës janë të numëruara. Ata e shohin çdo ditë e me qartë se çfarë m ashtruesi ordiner është Edi Rama dhe sesi, për pushtetin e tij, është gati të bëjë p azar edhe me kufijtë dhe të m ashtrojë çdo qytetar pa iu dr idhur s yri.

Facebook

Trending