Connect with us

Bota

Shifra rekord në Poloni/ Brenda një dite regjistrohen 680 raste me koronavírus

Published

on

Në Poloni është ritur ndjeshëm numri i personave të pr.ekur me C.ovid-19. Sipas autoriteteve gjatë 24 orëve të dundit janë regjistruar 680 raste të reja të i.nfeksionit ko.ronavi.rus, një numër rekord i të i.nfektuarve në një ditë të vetme.

Me rritjen e shifrave të ditës së sotme numri në total i të in.fekrtuarve që nga dillimi i p.andemisë ka shkuar në 48.114 raste. Sipas raportimit të të dhënavë së fundmi nuk është regjistruar asnjë vi.ktimë dhe numri në total i të vd.elurve që prej fillimit të p.andemisë mbetet 1.738 njerëz.

Vir.usi po përhapet gjithashtu midis parlamentarëve polakë. Deri më tani, është konfirmuar se koronavi.rusi është konfirmuar se ka i.nfektuar tre senatorë, dhe janë bërë teste shtesë.

Facebook

Trending