Connect with us

Bota

Turqia nuk gjen qetési as në kohë pandemíe, térmeti me magnitudé 5.2 të shkallés Rihter shkùnd rajonin líndor

Published

on

Një t.ërmet i fuqi.shëm me m.agnitudë 5.2 shk.allë të shkall.ës Ri.hter ka shk.undur, provincën l.indore të Turqisë, Malatya, këtë të martë shkruajnë mediat vendase.

Ndëkohë sa i përket kësaj çështje autoriteti i Menaxhimit të Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) ka njoftuar se t.ërmeti ka g.oditur qarkun Puturge rreth orës 12:37 me kohë lokale.

Facebook

Trending