Connect with us

Bota

“Vaksína ekzíston, e kanë prodhuar para disa muajsh”/ Madonna bën deklaratën shókuese lídhur me pandemínë, Instagrami i censurón videon

Published

on

Instagrami ka c.ensuruar një postim të këngëtares Madonna, e cila ka shpërndarë me 15 milionë ndjekësit e saj një teori konspirative l.idhur me koronavir.usin. Ajo u shpreh në video se për C.OVID-19 ishte gjetur va.ksina, dhe ishte gati prej muajsh që të përdorej por sipas saj, “liderët” e botës nuk e lejonin që të dilte për të nd.aluar pa.ndeminë.

“Ata duan që fr.ika të kontrollojë njerëzit dhe të pasurit të pasurohen dhe të v.arfërit të v.arfërohen.”

Instagram hyri direkt në a.ksion duke e bll.okuar videon me mbishkrimin: “Informacion i rr.emë”, duke detyruar këngëtaren që ta fshijë më pas. Në mars të këtij viti, Madona e përshkroi koronavir.usin si “barazuesin e shkëlqyer”.
Në maj, ajo tha se kishte testuar pozitive për antitr.upat koronavir.us, ndërsa për të nd.ihmuar të tjerët dhe gjetjen e një v.aksinë ajo bëri një donacion prej 1 milion euro duke i depozituar në arkën e fondeve të BE-së.

Facebook

Trending