Connect with us

Bota

Videoja e saj u censùrua në të gjitha rrjetet, kush është doktoresha që Trump e mbështet, beson te “ADN-ja e alienéve” dhe te shtrígat

Published

on

Një doktoreshë në Teksas, deklaratat e së cilës mbi përdorimin e hidroksi.klorokinës për të k.uruar koronavi.rusin janë postuar në rrjetet sociale nga Donald Trump, ka një histori të gjatë me konspiracionet.

Dr. Stella Immanuel u bë e famshme pasi presidenti amerikan bëri “retëeet” një video të saj, e cila tashmë është hequr nga Facebook, YouTube dhe Twitter, ku promovon hidrok.siklorokinën, si i.laccin e duhur për trajtimin e personave të pr.ekur me C.ovid 19.

Gjithashtu, në video ajo sùlmon “doktorët e rr.emë” që dyshojnë për efikasitetin e këtij i.laçi, para se të shtojë se njerëzit nuk kanë nevojë që të vendosin ma.skë.

“Nëse shkenca e rr.eme thotë se ka bërë studime dhe më pas shohin se studimi i tyre ka qenë i gabuar, unë them se kemi të bëjmë me shkencë të rr.eme. Kush e bëri studimin mbi hidr.oksiklorokinën? Sepse unë kam trajtuar 350 pacientë dhe askush nga ata nuk ka vd.ekur”, thotë 55-vjeçarja në video.

Doktoresha, e cila ka studiuar mjekësi në Nigeri, thotë se aktualisht mjekët po përdorin ADN a.lienësh për të k.uruar pacientë.

Ndërsa në vitin 2015 ka thënë se i.luminatët po promovojnë një plan të ideuar nga një shtr.igë për të shkat.ërruar botën, duke përdorur a.bortin, martesën mes homose.ksualëve dhe lodrat e fëmijëve

Facebook

Trending