Connect with us

Lajme

Zjàrret në të gjithë Shqipërinë, 200 Forcà të Armàtosura angazhohen për shuàrjen e flàkëve

Published

on

F.orcat e Ar.matosura janë angazhuar për f.ikjen e zj.arreve që kanë përfshirë disa zona të Shqipërisë. Ministrja e Mbr.ojtjes Olta Xhaçka njofton se janë rreth 200 djem e vajza që po marrin pjesë në këtë a.ksion.

Sipas Xhaçkës, rreth 200 efektivë të FA-ve janë angazhuar në terren së bashku me zj.arrfikësit për shu.arjen e fl.akëve që kanë shk.aktuar dë.me të mëdha. “Zja.rret ma.sive që kanë go.ditur pyjet e kullotat ditët e fundit kanë marrë përgjigjen tonë të menjëhershme. 200 djem e vajza të F.orcës së Ar.matosur të angazhuar në Seman, Shkodër, Lezhë etj po japin maksimumin për të g.arantuar si.gurinë e qytetarëve dhe mbr.ojtjen e pasurisë kombëtare. Dhe do të vazhdojnë ta bëjnë këtë me çdo mundësi, çdo burim, aset e mjet që kemi. Por kjo nuk mund të jetë vetëm b.eteja e FA! Kjo duhet të jetë b.eteja e të gjithëve ne, e çdo qytetari, e mbi të gjitha e çdo strukture të pushtetit vendor që li.gji e ng.arkon me përgjegjësi për të s.iguruar jetën dhe pronën e qytetarëve shqiptarë”, shkruan Xhaçka.

Facebook

Trending