Connect with us

Sport

Familja e ka mbajtur të fshèhtë për një kohë të gjatë, presidenti zbulon gjèndjen shëndetëseore të Schumacher

Published

on

Gjendja e Schumacher është një sekret i ruajtur me kujdes nga familja e tij dhe deklaratat publike lidhur me gjendjen e tij janë shumë të rralla. Së fundmi legjenda e Formula 1 është vizituar nga Jean Todt, i cili është president i FIA-s. Sipas Todt, Michael është akoma duke lúftuar për të kapërcyer dëmtimet shkatërruese të áksidentit.

“Unë e pashë Michael javën e kaluar. Ai po lúfton. O zot, ne e dimë që ai ishte një áksident i tmérrshëm dhe ai ishte i pafat në ski. Por ai ka një grua të mrekullueshme, ai ka fëmijët e tij dhe infermierët e tij dhe ne mund t’i urojmë më të mirën atij dhe familjes së tij”, tha ai.

Facebook

Trending