Connect with us

Lajme

Të shtènat me àrmë zjàrri alàrmojnë Fierin dhe Vlorën, policia “në këmbë”

Published

on

Bre.sheri a.rmësh janë dëgjuar para 30 minutash në jug të vendit dhe ka a.larmuar po.licitë e qarqeve të Fierit dhe Vlorës. Rreth orës 20:00, është raportuar për të shtë.na me a.rmë zja.rri në fshatrat e njësisë administrative Novoselë.

Por bre.shëria e a.rmëve ka a.larmuar edhe Po.icinë e Fierit ne fshatrat e Ferrasit. Burime nga blutë e Vlorës bëjnë me dije se patrullat e po.licisë po kontrollojnë zonën në Bishan dhe Poro, por deri tani nuk janë konstatuar gë.zhoja të a.rmëve dhe sipas informacioneve të shte.nat mund të kenë ardhur nga krahu i Fierit.

Pa.trulla janë ngritur edhe në Fier, ndërsa të dhënat e tyre thonë se të shtë.nat mund të jenë në Vlorë, ndaj mbetet e paqartë ku pati breshëri a.rmësh konkretisht.

Banorë pranë urës së Mifolit që ndan qytetin e Fierit dhe Vlorës kanë dëgjuar bre.shëri au.tomatiku, por nuk kanë arritur të konstatojnë se nga vinin.

Facebook

Trending